Waarom MagicSim

We ontwikkelen al jaren mobiele telefoontechnologie en werken aan innovatieve en universele oplossingen voor communicatieproblemen...

media_wysiwyg_videos_2x.png

Helemaal zat om steeds 2 telefoons te dragen?

Wil je 2 SIM kaarten in 1 telefoon gebruiken zonder ze handmatig te moeten verwisselen?

MAGICSIM Dual Sim adapters zijn het antwoord. We ontwikkelen al jaren mobiele telefoontechnologie en werken aan innovatieve en universele oplossingen voor communicatieproblemen. We hebben ervaring en expertise opgedaan en zijn uitgegroeid tot internationale specialisten op het gebied van Dual SIM kaart adapters.

Zeg hallo! tegen onze hoogwaardige ELITE-chip

Onze nieuwe ELITE-chip is de meest geavanceerde chip op de markt, gebouwd met de modernste technologie en speciaal ontworpen voor de nieuwste Smartphones.

De nieuwe ultraslanke chip met geoptimaliseerde processen biedt meer functies, verbeterde prestaties, sneller schakelen en een grotere compatibiliteit dan de vorige modellen.

Een breed scala aan hoogwaardige dual-sim chips

Onze smart dual sim adapters zijn vervaardigd met de hoogst mogelijke kwaliteit met behulp van geavanceerde technologie, ontworpen om te reageren op een zich steeds verder ontwikkelende markt.

Ons assortiment van adapters voldoet aan alle verschillende behoeften en mobiele telefoons. Onze technologie stelt ons in staat om dual sim kaarten te bouwen die compatibel zijn met alle SIM- en USIM-kaarten en die werken in alle besturingssystemen en bij alle leveranciers.

Fantastische benadering van klantenservice

We zijn er trots op dat we de allerbeste, meest efficiënte en vriendelijke service kunnen bieden.

Onze deskundige klantenservice is gevestigd in Nederland en spreekt de meeste talen ter wereld. Wij staan klaar om volledige aftersales ondersteuning te bieden voor al onze producten. Neem te allen tijde contact met ons op voor advies over uw mobiele telefoon of voor productondersteuning. Ons assortiment van adapters voldoet aan alle verschillende behoeften en mobiele telefoons.

Een volledige garantie van 1 jaar op alle producten van het ELITE assortiment

Ons exclusieve ELITE assortiment biedt een volledige garantie van 1 jaar, inclusief een retour- en herroeping periode van 14 dagen.

MagicSim 1 jaar garantie

Snelle levering, zowel nationaal als internationaal

Wij bieden een reeks internationale ‘track & trace’ en prioritaire postopties, beschikbaar bij de check-out, om een eenvoudige en snelle levering te garanderen.

We willen niet dat u te lang moet wachten tot uw product aankomt, dus we streven ernaar om uw daul sim adapter zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Bestellingen die voor 15.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden. Bestellingen die in Europa worden gevolgd, worden binnen 2-3 werkdagen geleverd. Internationale bestellingen worden binnen 7-8 werkdagen geleverd.

Ondersteunt de nieuwste OS en firmwares, inclusief

Android, Pie, 10, Windows, Linux, ICS, Oreo, Nougat