Top

Lage verzendkosten


Verzending niet 'gratis'
Bij ons betaal je een redelijke prijs voor onze producten. Deze prijs is direct gerelateerd aan onze scherpe inkoopprijs en niet aan de gangbaar te verwachten prijs. Verzending is bij geen enkele webshop gratis en in zo'n geval verdisconteerd in de prijs. Wij houden van transparantie en hebben de verzendkosten niet 'verstopt' in de prijs van onze producten.
 
Levertijd
Heb je vóór 15:00 uur besteld en betaald, dan wordt je pakket nog dezelfde dag verzonden, anders de volgende ochtend. Duurt het door omstandigheden langer dan neemt het Magic-Sim Team contact met je op. Afhankelijk van de snelheid van PostNl wordt je pakket de volgende dag bezorgd.
 
Wie bezorgt
Onze producten worden bezorgd door PostNL.
 
Welke landen
Wij bezorgen met Track & Trace tegen zeer concurrende tarieven in Nederland, Belgie, Luxemburg, Duitsland en het Verenigd Konginkrijk. Tevens leveren wij tegen redelijke tarieven in de overige Europese & westers georienteerde landen zoals de Verenigde Staten, Canada, Australie en Nieuw Zeeland.
 
Order traceren
We versturen al onze producten met PostNL Track & Trace. Na verzending door onze logistieke partner ontvangn je van hen een Track & Trace nummer, waarmee je je product kunt volgen.
 
Wanneer bezorgd
Is je bestelling vóór 15:00 uur betaald dan wordt deze in de regel de volgende dag bezorgd. Hierbij zijn wij afhankelijk van PostNl. Alle bezorgingen vinden plaatst tussen 09.00 en 18:00, van dinsdag tot en met zaterdag.Je kunt online de status van je bestelling volgen door je Track & Trace code bij PostNl.nl in te vullen.
 
Niet thuis
Betreft het brievenbuspost dan wordt je pakketje in je brievenbus gedaan.
Ben je niet thuis, dan biedt PostNL het pakket bij je buren aan. Je ontvangt dan een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer je pakket is afgeleverd. Als afgeven bij de buren niet is gelukt, probeert PostNL het op een later tijdstip nog een keer. Lukt het weer niet, dan ontvang je opnieuw een kennisgeving.
 
Als aflevering van het pakket uiteindelijk niet is gelukt, kan je het binnen 3 weken gratis ophalen bij één van de 2.000 PostNL ophaalpunten, het dichts bij jou in de buurt. Het ophaalpunt is aangegeven op de kennisgeving.
 
Niets ontvangen
Ga met je Track & Trace code na na waar het pakket zich bevindt. Soms vergeet de postbode een kennisgeving achter te laten. Neem contact op met PostNL en vermeld het Track & Trace nummer. Meestal is het pakket dan weer terecht.

terug naar menu Klantenservice