Top

Niet tevreden? Geld terug!






Wet kopen op afstand
Door de Wet kopen op afstand heb je bij het kopen van je product via internet recht op een "Bedenktijd" van 14 dagen. Binnen deze periode mag je de "koop ontbinden" zonder opgaaf van reden. Je krijgt dan het aankoopbedrag en verzendkosten retour. Nadat je hebt doorgegeven dat je het product toch niet had willen kopen, moet je het binnen 14 dagen terugsturen. De verzendkosten van het retourneren zijn voor jou rekening. Wat je rechten zijn is ook terug te vinden op de website van Consuwijzer.
 
Wij doen niet zo moeilijk
* Bij ons heb je een "Bedenktijd" van 31 dagen! waarbinnen je zonder opgaaf van redenen je aankoopbedrag en verzendkosten terug kunt krijgen.
* De kosten voor retournernen zijn voor jouw rekening en kost bij PostNL ca. € 3,80. Dit is een brievenbuspakje met track&trace, het risico van deze verzending is voor namelijk jouw rekening.
* Binnen een week na ontvangst maken wij de aankoopkosten (aankoopbedrag en verzendkosten) aan je over.
* Gaat je product na 31 dagen stuk? Dan heb je nog steeds een jaar garantie.
 
Retour- en ruilprocedure
Om je retouren vlot te kunnen behandelen vragen we je de volgende stappen te volgen:
 
1. Je bent zorgvuldig omgegaan met je product en de verpakking.
Je hebt het product slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wilt houden. Indien redelijkerwijs mogelijk in de originele verpakking. Zo niet en bij zichtbare gebruikssporen vergoeden we een gedeelte van de aankoopkosten. We kunnen het product dan namelijk niet meer doorverkopen.
 
2. De ruil- of retourtermijn is 31 dagen na ontvangst van je product.
Wil je je product ruilen of retourneren, vul dan het herroepingsformulier onderaan de pagina in. Je kunt het herroepingsformulier ook downloaden. Uiteraard mag je je herroeping ook aans ons mailen via info@magic-sim.nl.
* Vermeld je ordernummer zodat we e.a.a. vlot kunnen afhandelen.
* Geef aan of je het product wilt ruilen of dat je je geld terug wilt
* Wil je liever je geld terug? Binnen 2 weken na ontvangst van het product maken we het aankoopbedrag over op hetzelfde rekeningnummer waarmee je hebt betaald.
 
3. Verstuur je pakket met Track&Trace
De kosten van retournering zijn voor jouw rekening. Zo kunnen we de prijzen laag houden. Ook het risico van verzending is voor jou rekening, verzend het daarom met track & trace en bewaar het nummer. Al onze producten kun je verzenden met postNL brievenbuspakje, online kost dit € 3,80 (kosten 2018): online PostNl brievenbuspakje.

4. Verzending product
Verpak het product met aankoop bon/ ordernummer (zie het onderwerp van je mail) in een deugdelijke verpakking. Bevestig het adres van onze logistieke partner duidelijk zichtbaar op het pakket: IvanoGadgets.com, Boerhaavelaan 57, 3552 CW, Utrecht.
 
 
Garantie
Op al onze producten bieden we 1 jaar garantie. Merk je binnen een jaar een defect aan je product dan kun je het product aan ons retourneren. Volg hiervoor de garantieprocedure, zoals hieronder aangegeven.
 
Garantieprocedure
Om je garantieverzoek vlot te kunnen behandelen vragen we je om de volgende stappen te volgen.
 
1. Je bent zorgvuldig omgegaan met je product.
Het defect is niet veroorzaakt door onkundig gebruik of beschadiging door de gebruiker. Het moet gaan om een fabrieksfout, waardoor het product niet meer deugdelijk functioneert. Producten die beschadigd of incompleet zijn, komen niet voor garantie in aanmerking.
Evenmin zijn wij aansprakelijk in het geval Apple haar iOS op zo'n wijze heeft geactualiseerd, dat de Bluetooth-verbinding van de GoodTalk adapter niet meer deugdelijk werkt.
 
2. De garantietermijn is 1 jaar na ontvangst van je product.
Wil je gebruik maken van je garantie , vul dan onderstaand herroepingsformulier in. Uiteraard mag je je garantieverzoek ook aan ons mailen via info@magic-sim.nl. Vermeld je ordernummer zodat we e.a.a. vlot kunnen afhandelen.
 
3. Verstuur je pakket met Track&Trace
De kosten van retournering zijn voor jouw rekening. Zo kunnen we de prijzen laag houden. Ook het risico van verzending is voor jou rekening, verzend het daarom met track & trace en bewaar het nummer. Al onze producten kun je verzenden met postNL brievenbuspakje, online kost dit € 3,80 (kosten 2018): online PostNl brievenbuspakje.

4. Verzending product
Verpak het product met aankoop bon/ ordernummer (zie het onderwerp van je mail) in een deugdelijke verpakking. Bevestig het adres van onze logistieke partner duidelijk zichtbaar op het pakket: IvanoGadgets.com, 
Boerhaavelaan 57, 3552 CW, Utrecht.

5. Beoordeling
Binnen uiterlijk 2 weken beoordelen we je garantieverzoek en sturen bij akkoord een nieuw product naar je op. Uiteraard mailen we je ook de beoordeling.
 
Aan:
Magic-Sim.nl
Boerhaavelaan 57,
3552 CW, Utrecht.
Tel. 06-18541226 (Whatsapp)
Mail. info@magic-sim.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:
Feedback:
Help onze diensten te verbeteren door een reden te geven, dit is niet verplicht.