Top

Wepfun Projects
Magic-Sim.nl

Magic-Sim.nl wordt gedreven door een in 1995 gestartte import- & exportonderneming. Wij runnen Magic-Sim vanuit de volgende waarden:
  • We hebben er plezier in om gave en kwalitatief goede producten aan te bieden.
  • Goede productinformatie en uitleg, zodat je met gemak kiest tussen de verschillende produkten.
  • We doen ons best om je een zo optimale klantenervaring aan te bieden.
  • Van elk verkocht produkt doneren we een klein bedrag aan een project of organisatie dat werkt aan het behoud van het tropisch regenwoud.

MagicSim dual sim adapter - groothandels prijzen

Wij importeren direct vanaf de fabrikant en kunnen je daarom aantrekkelijke kortingen aanbieden bij afname van meerdere producten. Wij begrijpen ook dat je wellicht niet direct veel kunt afnemen, dus bieden we al aantrekkelijke prijzen bij afname van 5, 10 of 20 stuks per type product.


Je kiest bijvoorbeeld 10 producten van een type. De korting wordt dan automatisch in de winkelwagen aan je doorberekent.


Samenwerking

Daarnaast is het mogelijk om bij ons gratis een interessante "dual sim" domeinnaam te lenen, waar Google zijn vingers bij aflikt. Bij deze samenwerking hoort natuurlijk extra korting, gebaseerd op je wat je in dat jaar al hebt omgezet. We spreken dan over minimale afname van 10 stuks per maand per type product.


We kunnen je zelfs helpen met het tegen kostprijs inrichten van een eigen webwinkel bij Luondo, dat zo'n eerste keer bewerkelijk is. De lay-out en 'look en feel' mag je uiteraard helemaal zelf bepalen.


Sta je open voor een samenwerking, stuur ons dan een email.


Goede doel

Op dit moment steunen wij de Stichting Masarang. Masarang is een organisatie actief in Indonesie.


Masarang beheert projecten die tegen minimale kosten een maximale verbetering bewerkstelligen voor de bevolking en de natuur. De projecten verbinden op unieke wijze de mogelijkheden van de natuur, het potentieel van de lokale mensen, plaatselijke tradities en gebruiken, technologie en wetenschap.

Masarang heeft de nodige ervaring; de meeste projecten lopen reeds meerdere jaren. Voor de goede behaalde resultaten hebben Masarang en haar medewerkers een aantal milieu onderscheidingen ontvangen. Zo won de stichting de Padma Award 2009 van het Indonesische Ministerie van Energie en was ze finalist in de BBC World Challenge 2007 voor goede doelen (hoorde tot de beste 12 goede doelen van de wereld). Daarnaast hebben 3 individuele medewerkers de hoogste milieuprijs in Indonesie, de Kalpataru, uit handen van de president ontvangen.