Verzending

Lees meer over onze verzending en portokosten...

Brievenbuspakket

Al onze zendingen met MagicSim passen door je brievenbus. Dit betekent dat je voor de ontvangst niet thuis hoeft te zijn. De verzending wordt berekend bij de check-out. Verzending naar Nederland en de meeste Europese landen kost €4,50. Voor verzending van producten die niet door de brievenbus passen, moet je wel thuis zijn. Verzending hiervan naar Nederland en de meeste Europese landen kost €5,00. Verzendkosten wordt berekend tijdens het afrekenen in de check-out.

In Nederland met PostNL

Verzending vindt plaats vanuit onze hub in Bonn, Duitsland en duurt ca. 3-4 werkdagen. Zit hier een weekend tussen, dan duurt verzending 2 dagen langer. Bij aankomst in Nederland wordt de verzending van je bestelling overgenomen door de nationale postdienst – PostNL – Dit wordt de “last mile” genoemd. Bij aankomst in een ander land dan Nederland, neemt betreffende nationale postdienst de bezorging van de zending over.

Tracking bestelling buitenland

Onze verzending wordt uitgevoerd door Asendia, een samenwerking van het Franse La Post en het Zwitserse Swiss Post. Een dag na ontvangst van je zending door Asendia, kun je je zending volgen met je MagicSim ordernummer via Asendia Tracking.

Tracking bestelling land van bestemming

Na aankomst in het land van bestemming (Nederland) geeft Asendia Tracking geen details meer, alleen een bevestiging wanneer de bestelling is afgeleverd. Voor het volgen van deze “last mile” in meer detail, kun je de bestelling volgen via de website van de nationale postorganisatie. Voor Nederland is dit PostNL.

Voor andere landen kun je betreffende tracking website hier vinden.
Hiervoor heb je wel het internationale tracking no. nodig dat eindigt op …FR of …CH. Dit nummer vind je op de website van Asendia Tracking. Zie onderstaande afbeelding van het deel rechts-boven van Asendia’s website:

Magicsim internationaal tracking nummer

Vertraging

Heeft je zending te veel vertraging neem dan contact met ons op. Ook wanneer je het Internationaal tracking nr. niet kunt vinden, de tracking onduidelijk is, helpen we je graag!

COVID-19

Door de COVID-19-crisis wordt post – nog steeds geleverd – maar kan dit voor sommige Europese landen, de Verenigde Staten, Mexico en Canada zijn vertraagd. Ook voor de meeste Zuid-Amerikaanse, Midden-Oosten en Aziatische landen. Neem contact met ons op als je niet zeker weet of we op dit moment in jouw land leveren. Onze excuses voor de eventuele vertraging.