Betaling

Lees meer over onze betaalmogelijkheden...

Prijzen incl. BTW

Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Betaalmethoden

Wij accepteren verschillende betaalmethoden: iDEAL, Paypal en Creditcard. Daarnaasten bieden we ook de volgende betaalmethoden aan: Bancontact (Mistercahs), Giropay, Mistercash, Giropay, Sofort Banking, EPS Przelewy24.

Achteraf betalen

We bieden betalen achteraf aan via Afterpay. Wettelijk zijn we namelijk verplicht om maximaal 50% directe betaling aan te bieden. Op deze manier bieden we je een wijze van betaling aan met 0% direct betaling (vooruitbetaling) en dus 100% achteraf betalen.

Veilig betalen

De gegevens worden door je ingevoerd op de website van Mollie, onze betaalprovider, zodat wij geen inzage hebben in bijvoorbeeld je creditcard-gegevens. Deze transacties worden volgens het SSL-protocol (128 bits-versleuteling) versleuteld verstuurd naar PayPal, iDEAL of andere bank-platforms. De eigenlijke betaling wordt feitelijk uitgevoerd in de streng beveiligde omgeving van PayPal, of bij je bank als je betaald via één van de andere betaalproviders zoals iDEAL.

Hierdoor kunnen wij deze gegevens onmogelijk inzien en zijn deze zeer streng beveiligd tegen misbruik door derden. PayPal is een wereldwijd gerenomeerde organisate die klantbescherming hoog in het vaandel heeft staan. Mollie, is een gerenomeerde Nederlandse betaalprovider, die is aangesloten bij onder andere iDEAL, Mistercash, Sofort banking en Giropay. iDEAL is opgericht door de Nederlandse banken. Giropay en Sofort banking zijn populaire betalingsmethoden – door Duitse banken opgericht – die je kunt gebruiken in 9 Europese landen.

Creditkaart wordt geweigerd

De meest voorkomende reden is een typefout. Controleer of je de cijfers op je creditkaart, de vervaldatum en -jaar en eventueel de cijfers op de achterkant van de kaart juist hebt ingevoerd. Alle cijfers moeten zonder spaties worden ingevoerd.

Soms is er sprake van een storing en vanwege veiligheidsredenen wordt de transactie dan geweigerd. Neem contact met ons op en we mailen je een Mollie betaallink.

Mollie betaalprovider

Je kunt zien dat de URL/link van de betaalpagina van Mollie is, Mollie staat overigens ook op je bankafschrift. Mollie (en PayPal) zijn de bedrijven die onze betalingen verwerken. Mollie is één van de licentiehouders van iDEAL betalingsverkeer en heeft bovendien een vergunning van DNB, De Nederlandsche Bank.

Wanneer afgeschreven

Het bedrag wordt direct afgeschreven op het moment dat je de bestelling verricht. Betaal je per creditcard dan zal je dit pas een paar dagen later op je rekeningoverzicht zien staan.

Kopie-factuur

Direct na betaling van je bestelde product ontvang je een email met de factuur. Heb je geen factuur ontvangen of wil je nogmaals een email met de BTW-factuur? Stuur ons even een berichtje via de contactpagina of mail ons via support@magic-sim.nl.