Top

Magic-Sim dual sim adapters

2 soorten MagicSim adapters

MagicSim dual sim adapters zijn er voor alle merken en typen mobiele telefoons. De meeste mobiele telefoons hebben genoeg ruimte tussen de accu en het klepje van de telefoon, voor de uiterste platte NO-cut adapter en een tweede simkaart.
 

Voor telefoons met te weinig ruimte is er de CUT versie. Dit is een geavanceerde simkaart/ adapter met ruimte voor 2 nano-simkaarten. Je simkaarten kun je makkelijk tot dit formaat knippen. Met deze 2 types MagicSim adapters heb je voor alle merken en typen GSM's een dual sim adapter.


Plug & Play - makkelijk simkaart toevoegen

Alle MagicSim dual sim adapters zijn zeer eenvoudig te installeren. Na het plaatsen van de MagicSim dual-sim adapters is het een kwestie van plug&play. Je zet je toestel aan en je kunt direct bellen, de belmenu's van beide MagicSim adapters zijn identiek. Het menu op je mobiele telefoon is eenvoudig en in het Engels. Bij het pakket zit een Nederlands handleiding en een vertaling van het eenvoudige Engelse menu. Daarnaast hebben we op de website uitgebreide FAQ en een handleiding op video die je exact laten zien hoe het werkt.


Eenvoudig omschakelen met MagicSim

Dit schakelen doe je eenvoudig in je normale menu van je GSM. Met 2 simkaarten in je telefoon, beschik je met één mobiele telefoon over 2 abonnementen en dus 2 mobiele telefoonnummers.


Iphone 4 / 4s / 5 / 5S / 5C en MagicSim dual sim

Bij de Iphones 4, 4S, 5, 5S en 5C plaats je de tweede simkaart aan de achterkant, zodat je hier nog een back-cover (achterkant) moet plaatsen. Bij alle Iphones leveren we voor niets een mooie back-cover.


Geavanceerde technologie

Alle MagicSim dual sim adapters zijn zeer geavanceerde adapters die gebouwd zijn met state-of-the-art dual sim technologie en geschikt voor nagenoeg alle 2G en 3G mobiele telefoons. Hierdoor werken de adapters op zowel gewone toestellen als smartphones, zoals Iphone’s (alle IO-versies), Android toestellen en Windows mobile GSM’s.Via de adapter kiezer kun je nagaan welke dual sim adapter geschikt is voor jouw toestel.Hoe werkt een Magic-Sim NO-cut adapter?