Top

GoodTalk App

GoodTalk App downloaden voor je iPhone


Als eerste moet je de GoodTalk App downloaden op je telefoon. Je kunt zoeken in de Appstore hier direct naar toe gaan.

Een goede Engelse handleiding is bij de adapter bijgesloten.

WhatsApp voor één nummer!

WhatsApp heeft haar software zo ingesteld, dat per telefoon maar op 1 nummer WhatsApp mogelijk is. In de FAQ van WhatsApp staat dit precies zo aangegeven:
"Echter kan WhatsApp momenteel alleen worden geverifieerd met één nummer op één apparaat."
Verder raadt WhatsApp ook af om teveel te switchen tussen je telefoons, ook al behoud je hetzelfde nummer:
"Als je WhatsApp-account vaak wisselt tussen verschillende apparaten, kun je op een bepaald ogenblik de verificatie mogelijk niet meer uitvoeren in WhatsApp. Wissel daarom niet herhaaldelijk tussen verschillende apparaten."
Voor het gebruik van een dualsim-adapter betekent dit, dat je van de twee of meer nummers die je op je toestel gebruikt, er maar één kunt gebruiken om mee te Whatsapp-en.

WhatsApp alléén voor je extra nummer?

Wil je alléén met het nummer in de dual sim adapter WhatsAppen, dan zul je deze simkaart eerst een keer in je iPhone moeten plaatsen. WhatsApp herkent dan een ander nummer, waarna WhatsApp je de vraagt stelt òf je het huidige nummer voor de WhatsApp wilt behouden òf het nummer van de net geïnstalleerde simkaart. Je kiest dan voor het nummer van de net geïnstalleerde simkaart. Na het weer terugwisselen van de simkaart die oorspronkelijk in je iPhone zat, kies je bij WhatsApp voor het behouden van het vorige nummer.