Top

Betaling


Niet gratis, wel goedkoop
Door scherp in te kopen kunnen we producten aanbieden met scherpe prijzen. Enerzijds maken we deze scherpe prijzen graag zichtbaar, anderzijds zijn we graag transparant. Daarom brengen we bijvoorbeeld de verzend- en creditcard-kosten apart in rekening. Veel webwinkels bieden 'gratis' verzending aan, terwijl dit is opgenomen i de verkoopprijs. Wij maken onze lage prijzen en lage verzendkosten graag zichtbaar.
 
Prijzen incl. BTW
Alle getoonde prijzen zijn incl. BTW
 
Betaalmethoden
Wij accepteren verschillende betaalmethoden: iDEAL, Giropay, Mistercash, Sofort Banking, Paypal, creditcard en achteraf betalen me Afterpay. De kosten van betaling via Paypal, creditcard en achteraf betalen zijn vrij hoog, zodat wij deze aan je doorbereken. Bij voorkeur betalen via één van de andere betaalwijzen.
 
We bieden betalen achteraf aan via Afterpay. Wettelijk zijn we namelijk verplicht om maximaal 50% vooruitbetaling aan te bieden. Op deze wijze bieden we je een wijze van betaling aan met 0% vooruitbetaling.
 
Veilig betalen
De ingevoerde gegevens worden automatisch versleuteld verstuurd naar PayPal, iDEAL of de andere betaalproviders. Deze transacties worden versleuteld volgens het SSL-protocol (128 bits-versleuteling). De eigenlijke betaling wordt feitelijk uitgevoerd in de streng beveiligde omgeving van PayPal of bij je bank als je betaald via één van de andere betaalproviders.
 
Hierdoor kunnen wij deze gegevens onmogelijk inzien en zijn deze zeer streng beveiligd tegen misbruik door derden. PayPal is een wereldwijde organisate, die ook betaling per creditcard aanbiedt. iDEAL , Mistercash , Sofort banking en Giropay worden gefaciliteerd door Sisow, een gerenomeerde Nederlandse organisatie. Sofort banking is een populaire betalingsmethode dat je kunt gebruiken in 9 Europese landen. Giropay is door de Duitse banken opgericht.
 
Creditkaart wordt geweigerd
De meest voorkomende reden is een typefout. Controleer of je de cijfers op je creditkaart, de vervaldatum en -jaar en eventueel de cijfers op de achterkant van de kaart juist hebt ingevoerd. Alle cijfers moeten zonder spaties worden ingevoerd.
 
"Stichting Sisow" in iDEAL-scherm
'Sisow' komt ook te staan op je bankafschrift. Sisow (en PayPal) zijn de bedrijven die onze betalingen verwerken. Sisow is één van de licentiehouders van iDEAL betalingsverkeer en heeft bovendien een vergunning van DNB, De Nederlandsche Bank. Indien "Stichting Sisow" wordt vermeld, klopt de betaling en zal je transactie gewoon goed verlopen.
 
Wanneer afgeschreven
Het bedrag wordt direct afgeschreven op het moment dat je de bestelling verricht. Betaal je per creditcard dan zal je dit pas een paar dagen later op je rekeningoverzicht zien staan.
 
Facturen
Direct na betaling van je bestelde product ontvang je een email met de factuur.
 
Kopie-factuur
Heb je geen factuur ontvangen of wil je nogmaals een email met de factuur? In je account kun je een schermprint maken van je factuur. Natuurlijk kun je ook kopie-factuur opvragen via info@magic-sim.nl.

terug naar menu Klantenservice